Първоначално публикувано от Gecata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Накъде отива Алфа Ромео!?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщениеНещо от типа Астра/Голф/Ескорт кабрио противоречи на традициите на марката.До две години трябва да видим двуместен кабриолет на базата на 4C (дано)
Когато една марка не прави кабриолети, това означави само едно - просто няма пари да разработва такива.
А всеки който мисли, че Алфа Ромео няма кабриолети, просто не познава нейната история и грам не е в час със нейните традиции.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеА какви са традициите на марката според теб? Да не прави кабриолети?
Когато една марка не прави кабриолети, това означави само едно - просто няма пари да разработва такива.
А всеки който мисли, че Алфа Ромео няма кабриолети, просто не познава нейната история и грам не е в час със нейните традиции.Last edited by siniqtzmey; d.m.y г., 22:37.No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве)
e46 328Ci (чорбаджийска кола)
Comment
-
Тоя линк нещо куцяСпоред мен искаше момчето да каже че Алфа правят кабриолети върху базата на скъпи модели като 159, и няма да резнат на Жужата. А най-веротно чичковците от Фиат са сметнали че от това няма да изкарат пари и са решили да не влагат и готово.
Comment
-
Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщениеСори Боби, ама къде го прочети, че съм казал че Алфа Ромео не трябва изобщо кабриолети.За мен това click е истински кабриолет, а не хечбеци с отрязани покриви.
Е мамка му, кво, Алфа не могат ли да забъркат едно симпатично кабрио на базата на Жулиета? Ако ще и да му попроменят дизайна.
Просто Фиат гледат да НЕ наливат пари в Алфа.
Алфа с какво може да се конкурира? С никого. Я се замисли Мерцедес колко кабриолета имат на пазара.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Стара песен на нов глас.Е и,хюндай колко кабриолета правят.И Алфа Ромео с кабриолетите на VW,Opel и Mercedes ли трябва да се конкурира.Сега е по на мода да изкарат кросовър/сув на базата Жулиета отколкото кабриолетите, това си иска простолюдието.И какво му е различното Еос,прилича на Голф за голяма изненада
No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве)
e46 328Ci (чорбаджийска кола)
Comment
-
Да именно СУВ, а също и 3/5 врати, кабрио, комби - за мен това е истината - Разнообразието. Много компании постъпват така и са на печалба.
А относно ФВ Еос освен че е кабрио на базата на Голф има и Голф 6 кабрио.sigpic"
Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"
Comment
-
Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщениеДа именно СУВ, а също и 3/5 врати, кабрио, комби - за мен това е истината - Разнообразието. Много компании постъпват така и са на печалба.
А относно ФВ Еос освен че е кабрио на базата на Голф има и Голф 6 кабрио.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Преди няколко дни бях на тест драйв в на Шевролет и Опел. Карах Груз-1.6 ръчка и 1.8 автомат, Астра Спорт и Спарк. Ми нема толкова скучни коли. Скандално скучни. Вярно продават се марките имат коли във всеки клас, но особено Шевролета си личи ,че е сглобяван на кораб.
Направих анонса да кажа, че според мен се нареждат нещата при алфа. Четох интервю на Серджио Маркионе ,в което разправя ,че фиатизирането на Алфа е било грешка и връщат марката към славното и минало...
Джулиетката се продава много добре. В Италия само Голф е по-продаван. Чакаме 4С, Камал... все добри новини...Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
погледнете колко продадени алфи има в бг
за колко години(говорим за нови)
нещо този вносител ни прави на будали
продава ни евтини версии ,малко по-евтино
като махне отстъпката.............пак е на печалба
за сравнение казвампунто ево се продава 1 год в "европата".преди да стигне до бг
това нормално ли е
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеПреди няколко дни бях на тест драйв в на Шевролет и Опел. Карах Груз-1.6 ръчка и 1.8 автомат, Астра Спорт и Спарк. Ми нема толкова скучни коли. Скандално скучни. Вярно продават се марките имат коли във всеки клас, но особено Шевролета си личи ,че е сглобяван на кораб.
Направих анонса да кажа, че според мен се нареждат нещата при алфа. Четох интервю на Серджио Маркионе ,в което разправя ,че фиатизирането на Алфа е било грешка и връщат марката към славното и минало...
Джулиетката се продава много добре. В Италия само Голф е по-продаван. Чакаме 4С, Камал... все добри новини...
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеДобре хайде дай я тука тази статия, сложи линк. Дай я тука тази малка капчица надежда
Статията на Маркионе я четох тук , беше постната , но не откривам сега. Общо взето говореше ,че "фиатизирането на Алфа е било грешка, говореше и за плановете на Алфа за американския пазар, за новите модели... и прочие. Намеря ли я, я пускам
Това пак е по темата
http://www.nikeride.com/2013-alfa-ro...united-states/Last edited by andro88; d.m.y г., 10:53.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЕос беше Голф 5, сега просто пак си го кръстиха Голф. Голямо разнообразие, няма що
Дори да приемем, че еос и голф кабрио са една и съща кола (щото са примерно 90% еднакви като механика), кой друг прави за един модел две кабриолет версии - с мек и с твърд покрив?
Фиат не посмяха да пуснат ГТ кабрио, не се сетиха, че може да направят Spider с твърд покрив на базата на Брера и с мек - на GT (или обратното)Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 23:36.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщениеРече и отсече, без да си сугурен, човече!
Дори да приемем, че еос и голф кабрио са една и съща кола (щото са примерно 90% еднакви като механика), кой друг прави за един модел две кабриолет версии - с мек и с твърд покрив?
Фиат не посмяха да пуснат ГТ кабрио, не се сетиха, че може да направят Spider с твърд покрив на базата на Брера и с мек - на GT (или обратното)Last edited by RPWWD; d.m.y г., 00:10.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment