Известие

Collapse
No announcement yet.

Накъде отива Алфа Ромео!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
    Дамм, марката да излезе на печалба също противоречи на традицията на Алфа.
    Взе ми думите от устата...
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
      Нещо от типа Астра/Голф/Ескорт кабрио противоречи на традициите на марката.До две години трябва да видим двуместен кабриолет на базата на 4C (дано)
      А какви са традициите на марката според теб? Да не прави кабриолети?
      Когато една марка не прави кабриолети, това означави само едно - просто няма пари да разработва такива.
      А всеки който мисли, че Алфа Ромео няма кабриолети, просто не познава нейната история и грам не е в час със нейните традиции.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        А какви са традициите на марката според теб? Да не прави кабриолети?
        Когато една марка не прави кабриолети, това означави само едно - просто няма пари да разработва такива.
        А всеки който мисли, че Алфа Ромео няма кабриолети, просто не познава нейната история и грам не е в час със нейните традиции.
        Сори Боби, ама къде го прочети, че съм казал че Алфа Ромео не трябва изобщо кабриолети.За мен това click е истински кабриолет, а не хечбеци с отрязани покриви.
        Last edited by siniqtzmey; d.m.y г., 22:37.
        No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
        Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
        e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Тоя линк нещо куця Според мен искаше момчето да каже че Алфа правят кабриолети върху базата на скъпи модели като 159, и няма да резнат на Жужата. А най-веротно чичковците от Фиат са сметнали че от това няма да изкарат пари и са решили да не влагат и готово.
          145 1.7 16V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
            Сори Боби, ама къде го прочети, че съм казал че Алфа Ромео не трябва изобщо кабриолети.За мен това click е истински кабриолет, а не хечбеци с отрязани покриви.
            Ами ФВ в последните години направиха Голф Кабрио, но с малко по-различен дизайн, с име ЕОС и си го продават добре. Още повече ако трябва да сме честни тоя Еос хич не изглежда зле. Астрите без покрив от доста години се оформят в Италия и то от Бертоне.
            Е мамка му, кво, Алфа не могат ли да забъркат едно симпатично кабрио на базата на Жулиета? Ако ще и да му попроменят дизайна.
            Просто Фиат гледат да НЕ наливат пари в Алфа.
            Алфа с какво може да се конкурира? С никого. Я се замисли Мерцедес колко кабриолета имат на пазара.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Стара песен на нов глас.Е и,хюндай колко кабриолета правят.И Алфа Ромео с кабриолетите на VW,Opel и Mercedes ли трябва да се конкурира.Сега е по на мода да изкарат кросовър/сув на базата Жулиета отколкото кабриолетите , това си иска простолюдието.И какво му е различното Еос,прилича на Голф за голяма изненада
              No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
              Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
              e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Да именно СУВ, а също и 3/5 врати, кабрио, комби - за мен това е истината - Разнообразието. Много компании постъпват така и са на печалба.
                А относно ФВ Еос освен че е кабрио на базата на Голф има и Голф 6 кабрио.
                sigpic"
                Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
                  Да именно СУВ, а също и 3/5 врати, кабрио, комби - за мен това е истината - Разнообразието. Много компании постъпват така и са на печалба.
                  А относно ФВ Еос освен че е кабрио на базата на Голф има и Голф 6 кабрио.
                  Еос беше Голф 5, сега просто пак си го кръстиха Голф. Голямо разнообразие, няма що
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Преди няколко дни бях на тест драйв в на Шевролет и Опел. Карах Груз-1.6 ръчка и 1.8 автомат, Астра Спорт и Спарк. Ми нема толкова скучни коли. Скандално скучни. Вярно продават се марките имат коли във всеки клас, но особено Шевролета си личи ,че е сглобяван на кораб.
                    Направих анонса да кажа, че според мен се нареждат нещата при алфа. Четох интервю на Серджио Маркионе ,в което разправя ,че фиатизирането на Алфа е било грешка и връщат марката към славното и минало...
                    Джулиетката се продава много добре. В Италия само Голф е по-продаван. Чакаме 4С, Камал... все добри новини...
                    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• погледнете колко продадени алфи има в бг
                      за колко години(говорим за нови)
                      нещо този вносител ни прави на будали
                      продава ни евтини версии ,малко по-евтино
                      като махне отстъпката.............пак е на печалба
                      за сравнение казвампунто ево се продава 1 год в "европата".преди да стигне до бг
                      това нормално ли е

Comment

• Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                        Преди няколко дни бях на тест драйв в на Шевролет и Опел. Карах Груз-1.6 ръчка и 1.8 автомат, Астра Спорт и Спарк. Ми нема толкова скучни коли. Скандално скучни. Вярно продават се марките имат коли във всеки клас, но особено Шевролета си личи ,че е сглобяван на кораб.
                        Направих анонса да кажа, че според мен се нареждат нещата при алфа. Четох интервю на Серджио Маркионе ,в което разправя ,че фиатизирането на Алфа е било грешка и връщат марката към славното и минало...
                        Джулиетката се продава много добре. В Италия само Голф е по-продаван. Чакаме 4С, Камал... все добри новини...
                        Добре хайде дай я тука тази статия, сложи линк. Дай я тука тази малка капчица надежда
                        145 1.7 16V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                          Добре хайде дай я тука тази статия, сложи линк. Дай я тука тази малка капчица надежда
                          http://carsnotice.blogspot.com/2010/...ropa-2011.html това е за представянето на Джулиетата

Статията на Маркионе я четох тук , беше постната , но не откривам сега. Общо взето говореше ,че "фиатизирането на Алфа е било грешка, говореше и за плановете на Алфа за американския пазар, за новите модели... и прочие. Намеря ли я, я пускам
                          Това пак е по темата

http://www.nikeride.com/2013-alfa-ro...united-states/
                          Last edited by andro88; d.m.y г., 10:53.
                          Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Накъде отива Алфа Ромео ли ???

Ами натам накъдето ме закара, като се кача да я карам!!!
                            Важното е винаги да се стига!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Еос беше Голф 5, сега просто пак си го кръстиха Голф. Голямо разнообразие, няма що
                              Рече и отсече, без да си сугурен, човече!

Дори да приемем, че еос и голф кабрио са една и съща кола (щото са примерно 90% еднакви като механика), кой друг прави за един модел две кабриолет версии - с мек и с твърд покрив?

Фиат не посмяха да пуснат ГТ кабрио, не се сетиха, че може да направят Spider с твърд покрив на базата на Брера и с мек - на GT (или обратното)
                              Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 23:36.
                              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
                                Рече и отсече, без да си сугурен, човече!

Дори да приемем, че еос и голф кабрио са една и съща кола (щото са примерно 90% еднакви като механика), кой друг прави за един модел две кабриолет версии - с мек и с твърд покрив?

Фиат не посмяха да пуснат ГТ кабрио, не се сетиха, че може да направят Spider с твърд покрив на базата на Брера и с мек - на GT (или обратното)
                                Имам предвид, че Еос беше кабрио варианта на Голф 5 и вече не се произвежда, а е заменен от Голф 6 кабрио.
                                Last edited by RPWWD; d.m.y г., 00:10.
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X